Úttörő ünnepség a sikeres jövőért, a Netzsch új cégépületet épít Waldkraiburgban!

NETZSCH@HOME
A héten még tart a NETZSCH@HOME online előadás sorozata
2021-04-21
Perisztaltikus szivattyúk a NETZSCH cég kínálatában
2022-04-22

A Netzsch megkezdte az új cégépületük megépítését!

 

 

“Ez egy emlékezetes nap a NETZSCH történetében” – izgatottan mondta Felix Kleinert ügyvezető igazgató.
50 millió eurós befektetési volumen mellett csúcstechnológiájú gyártási és összeszerelő csarnok épül, teljesen automatizált magas raktárral mintegy 11 000 m²-en.
Az új, 4100 m²-es innovatív irodakomplexum a csarnok tetejére, az emeleten kerül elhelyezésre. Az építkezés befejezése 2022. június 30-ra várható.


A NETZSCH mindig is elkötelezett volt a környezetvédelem és a fenntarthatóság mellett, így elengedhetetlen, hogy az új épületben a legkülönfélébb erőforrások felelősségteljesen legyenek felhasználva.
A felszín alatti vizeket fűtésre és hűtésre egyaránt használják majd, az épület villamos energiáját pedig napelemes rendszerek segítségével állítják elő.
Az épület összes műszaki rendszerét amennyire csak lehetséges hő- és energia-visszanyeréssel működtetik majd.
Továbbá a fosszilis tüzelőanyagokat a lehető legnagyobb mértékben kerülni fogják.

A projekt során a Geretsrieder Straße meglévő épületeit is felújítják és rekonstruálják a legújabb szabványoknak megfelelően.
Végül az összes üzemet beolvasztják az új NETZSCH campusba. Ezt követően közel 650 alkalmazott fog itt dolgozni, és a legmodernebb technológiával felszerelt ultramodern munkahely fogja várni Őket, mind a gyártási és összeszerelési területen, mind az irodában.


Az új gyárépülettel és a “NETZSCH szivattyúk globális üzemeltetési stratégiájának” különféle beruházásaival a NETZSCH tovább kívánja terjeszteni globális piacvezető szerepét.
A Waldkraiburg-i üzemek egyesítésének célja a kommunikáció és az együttműködés további javítása, így csökkentve az átfutási időket annak érdekében, hogy a piac legfontosabb szállítója maradhasson a NETZSCH.

 

A jövőben is biztosítjuk az egyedi vásárló igényekhez szabott szivattyúkoncepciókat a legmagasabb műszaki szinten.

Igény esetén keresse munkatársaink!

Jó egészséget kíván az INS csapata!