Nedves diszpergáló egység az ANALYSETTE 22 NeXT MICRO és NANO berendezésekhez
2020-05-13
Az xLC® rendszer
2020-11-13
Összes

NEMO BO/SO garatos excentrikus csigaszivattyú vágókéses aprítóval

A vágóegységgel ellátott behordó tér garantálja a darabos, vaskos közeg optimális bejutását a szállító térbe. Ha a közeg áthalad a vágóegységgel rendelkező tömörítő téren, akkor a nagyobb darabokat például gyümölcsöket és zöldségeket azonnal felaprítja. Ez a vágóegység egy három pengével ellátott forgókésből és változó számú fix késből áll, amelyek a közeg részecskéinek méretéhez és állagához igazíthatók.

Opcionálisan a szivattyú a nyomó csonknál felszerelhető egy további vágóegységgel (lásd a képen). Perforált tárcsájával és forgókésével lehetővé teszi a részecskeméret további finomítását.

Mint minden más NEMO® excentrikus csigaszivattyú, a BO / SO szivattyú is képes adagolni a szállított közeget a forgási sebesség arányában.

Blokk kivitel, hajtóművel egybeépítve, vagy saját csapágyazású, szabad tengelyvéggel. Téglalap vagy négyzet-alakú garat, speciális igény esetén egyedi méretű garat is kérhető.
Felhasználási területei közé tartozik többek között a környezettechnológia, élelmiszeripar de az ipar szinte minden ágában használható a nagy viszkozitású, egészen a nem cseppfolyós, szilárdanyag-tartalmú folyadékok, egész gyümölcsök, húsok, zöldségek probléma mentes és egyszerű továbbítására.

Letölthető dokumentumok:

Netzsch-vágókéses-BO/SO-szivattyú-prospektus-en

Médiamegjelenés:
http://bb-press.hu/szivattyu2021/#p=19

Leírás

Szállítási mennyiség (m³/h-ig)
3-25 (függ az anyagtól és az aprítás utáni állagtól)

Önfelszívó képesség

Nyomás (bar-ig)
L-geometria esetében max 6 bar-ig, S-geometria esetében max 12 bar-ig

Szemcseméret (mm-ig – mérettől függ)
125

Hőfoktartomány (°C-ig)
0-50°C (igény esetén magasabb hőfok is elérhető)

Viszkozitás (mPas)
alacsony (0-100) közepes (100-1.000) magas (1.000-10.000) extra magas (10.000 fölött)
x x x x