Online szeminárium – Netzsch Grinding & Dispersing – Fűszerek és szószok – kíméletes feldolgozása

Szivattyúk, kompresszorok, vákuumszivattyúk 2020
2020-11-03
NETZSCH webinárium a hatékonyság növeléséről!
2020-12-03

Kedves Partnerünk!


A piaci követelmények, különösen a fűszer és a szószgyártás területén, egyre nagyobb kihívást jelentenek: A rövid gyártási ciklusok és a részecskeméret fokozott változékonysága a magas higiéniai körülmények mellett, folyamatosan új kihívások elé állítják Önt mint termelőt és a Netzsch-et, min rendszergyártót.


Ezért a NETZSCH Grinding & Dispersing Élelmiszer- és cukrász iparral foglalkozó részlege meghívja Önt és kedves kollégáit a „Fűszerek és szószok – kíméletes feldolgozás a jellemző tulajdonságok megőrzése mellett” című online szemináriumra amit 2020. december 9-én (szerda) és 2021. január 27-én (szerda) tartanak.
Ezen az online szemináriumon áttekintést ad a Netzsch Önnek a fűszernövények száraz őrlésével, a szószok és paszták nedves előállításával kapcsolatos fejlesztéseiről, valamint az üzemi koncepcióiról.

Az online szemináriumok napjain kettő időpont közül tudnak választani: 9:00 vagy 16:00 órai kezdés, a szeminárium időtartama körülbelül 45 perc.

Kérjük részvételi igény esetén az info@ins.hu e-mail címre írjon nekünk egy rövid levelet melyben megemlíti melyik cégtől és hányan szeretnének részt venni a szemináriumon. Erre válaszként megküldjük a regisztráló linket. A sikeres regisztráció után a Netzsch-től egy visszaigazolást fog kapni, majd röviddel a szeminárium megkezdése előtt pedig a StarLeaf meeting hozzáférési adatait.

Szeretettel várjuk az érdeklődők jelentkezését!

Jó egészséget kívánunk!

Tisztelettel az INS Ipari Alkalmazások Zrt. csapata.