A piaci követelmények, különösen a fűszer és a szószgyártás területén, egyre nagyobb kihívást jelentenek: A rövid gyártási ciklusok és a részecskeméret fokozott változékonysága a magas higiéniai körülmények mellett, folyamatosan új kihívások elé állítják Önt mint termelőt és a Netzsch-et, min rendszergyártót.
Ezért a NETZSCH Grinding & Dispersing Élelmiszer- és cukrász iparral foglalkozó részlege meghívja Önt és kedves kollégáit a „Fűszerek és szószok – kíméletes feldolgozás a jellemző tulajdonságok megőrzése mellett” című online szemináriumra amit 2020. december 9-én (szerda) és 2021. január 27-én (szerda) tartanak.
Ezen az online szemináriumon áttekintést ad a Netzsch Önnek a fűszernövények száraz őrlésével, a szószok és paszták nedves előállításával kapcsolatos fejlesztéseiről, valamint az üzemi koncepcióiról.
Az online szemináriumok napjain kettő időpont közül tudnak választani: 9:00 vagy 16:00 órai kezdés, a szeminárium időtartama körülbelül 45 perc.
Kérjük részvételi igény esetén az info@ins.hu e-mail címre írjon nekünk egy rövid levelet melyben megemlíti melyik cégtől és hányan szeretnének részt venni a szemináriumon. Erre válaszként megküldjük a regisztráló linket. A sikeres regisztráció után a Netzsch-től egy visszaigazolást fog kapni, majd röviddel a szeminárium megkezdése előtt pedig a StarLeaf meeting hozzáférési adatait.
Szeretettel várjuk az érdeklődők jelentkezését!
Jó egészséget kívánunk!
Tisztelettel az INS Ipari Alkalmazások Zrt. csapata.