Fritsch Premium Line- Az őrlés új dimenziója

IPAR NAPJAI / MACH-TECH 2015
2015-03-05
Standunk az Ipar Napjai 2015 Kiállításon megtalálható május 15-ig!
2015-05-12
Április 14. és 16. között cégünk, az INS Ipari Alkalmazások Zrt. mint a FRITSCH GmbH hivatalos magyarországi képviselete a hagyományokhoz híven idén is részt vesz a XVII. LABORTECHNIKA kiállításon a SYMA csarnokban., ahova  sok szeretettel várjuk üzleti partnereinket és az érdeklődőket. Kérjük látogassanak  el standunkra és ismerjék meg a FRITSCH GmbH laboratóriumi minta-előkészítő és lézeres részecskevizsgáló berendezéseit.

XVII. LABORTECHNIKA

KIÁLLÍTÁS

SYMA Rendezvényközpont „C“ Csarnok

Budapest XIV., Dózsa György út 1.

2015. április14-16.

Kiállítói hely száma:  108-as stand.

labortech2

 

Fritsch Premium Line-
Az őrlés új dimenziója

A FRITSCH premium line:  az új “high-tech” laboratóriumi malmok.  A hasonló eszközökhöz képest még több erő jellemzi ezeket.  A felhasználó barát kezelőszervek és elemek teszik a munkavégzést még könnyebbé, kényelmesebbé, gyorsabbá és biztonságosabbá. Az Önök napi munkája által inspirálva!. A prémium eredményekért és az abszolut megbízhatóságért!

bra

A FRITSCH nemzetközileg elismert gyártója a felhasználó barát laboratóriumi eszközöknek. Berendezéseinket évtizedek óta használják világszerte az ipari- és kutató-laboratóriumok a mintaelőkészítés és a részecskemérés területein. Támaszkodjanak a német FRITSCH minőségre, tapasztalatainkra és szolgáltatásunkra!


 

 Ha még többet szeretnének megtudni eszközeinkről, használják ki az alkalmat, és látogassanak meg bennünket a LABORTECHNIKA kiállításon. Szakembereink az Önök rendelkezésére állnak.

Örömmel vesszük látogatását!

20150413_1628261

labort