A FRITSCH új lézeres részecskemérő berendezése

Aktuális hírünk – IFAT 2020
2020-04-30
Elkészült az 1 000 000. Netzsch szivattyú!
2020-06-26

ANALYSETTE 22 NEXT LÉZERES RÉSZECSKEMÉRŐ

AUTOMATIKUS RÉSZECSKEMÉRET-ELEMZÉS EGYSZERŰEN

Üdvözöljük kedves Partnereinket! Hadd hívjuk fel szíves figyelmüket, hogy a FRITSCH GmbH bevezette legújabb termékét az ANALYSETTE 22 NEXT lézeres részecskemérőt!

Az ANALYSETTE 22 NeXT mindkét modellje ideális a hatékony részecskeméret-elemzéshez a termelésben, a minőség-ellenőrzésben, a kutatásban, a fejlesztésben, valamint a gyártási folyamatok ellenőrzésében egyaránt.

A két részecskemérő, a belső szerkezetét és a mérési tartományát tekintve különbözik egymástól.

Az ANALYSETTE 22 NeXT Micro, amelyet egy fényforrásra és egy detektorra redukáltak, erőteljesen és megbízhatóan mér 0,5- μm-től - 1500 μm-ig.

Az ANALYSETTE 22 NeXT Nano, szélesebb mérési tartománnyal rendelkezik, ugyanis egy intelligens kiegészítő detektorrendszerrel bővítették a berendezést, ez lehetővé teszi a még nagyobb törési szögek rögzítését, így akár 0,01 μm-os tartományt is képes mérni. A felső mérési határérték ezzel egyidejűleg a piacon kiemelkedőnek számító 3800 μm-re növekedett.

Szerezzen meg minden előnyt az Ön igényeinek megfelelő modell kiválasztásával: kifejezetten könnyű kezelhetőség és tisztíthatóság, rövid elemzési idő, megbízhatóan reprodukálható eredmények, és a további paraméterek, mint a hőmérséklet és pH érték rögzítése nedves diszperzió alatt.

Korszerű technológia, verhetetlen áron.

További információkért keresse kollégáinkat bizalommal!