Kiegészítő berendezések és tartozékok
2016-04-18
Összes

NEMO SA Aszeptikus-kivitelű excentrikus csigaszivattyú

Saját csapágyazású, szabad tengelyvéggel.

Aszeptikus szivattyúinkat az EHEDG és QHD szabványok szerint tervezzük és gyártjuk. Alkalmasak CIP-, SIP-üzemre és megfelelnek az USA 3-A Sanitary szabványnak.

A holttérmentes, kopó alkatrészt nem tartalmazó, karbantartást nem igénylő flexibilis tengelynek köszönhetően nagyon érzékeny valamint abrazív termékek szállítására is alkalmas. A szivattyúház csökkentett átmérőjű, a termék a tengelytömítésnél lép be, ezáltal a szivattyúház teljesen holttér-mentes és a termék áramlása optimális. A maradványmentes önürítés érdekében a mosócsatlakozók tangenciális, a nyomócsatlakozó pedig excentrikus elhelyezésűek. Környezeti szennyeződés bejutásának a kiküszöbölésére minden tömítés dupla, a tömítő felületek közé sterilizáló folyadék, gőz vagy kondenzátum vezethető, a szivattyú a tömítéseket összekötő csővezetékkel szerelt.

Hőmérsékletváltozás esetére az állórész csökkentett falvastagságú és védelemmel ellátott a szárazfutás és túlhevülés ellen. A saját csapágyazású és szabad tengelyvégű felépítés lehetővé teszi az összes hajtásfajta univerzális használatát.

Aszeptikus felhasználásra és optimális tisztításra az élelmiszer-, a gyógyszer-, szépség-, biokémia és vegyiparban, szilárdanyag-tartalmú és szilárdanyag-mentes, folyékony illetve viszkózus anyagok esetén.

A szivattyú rendelkezik a NÉBIH által kiállított Géphigiéniai Típusminősítő Bizonyítvánnyal.

Letölthető dokumentumok
netzsch-excentrikuscsigaszivattyuk-english.pdf

Leírás

Szállítási mennyiség (m³/h-ig)
140

Önfelszívó képesség
Igen

Nyomás (bar-ig)
24

Szemcseméret (mm-ig – mérettől függ)
150

Hőfoktartomány (°C-ig)
140

Viszkozitás (mPas)
alacsony (0-100) közepes (100-1.000) magas (1.000-10.000) extra magas (10.000 fölött)
x x x x