Kiegészítő berendezések és tartozékok
2016-04-18
Összes

NEMO BT merülő-szivattyú

Kompakt felépítés, hajtóművel egybeépített kivitelű merülő szivattyúk hordók, tartályok, medencék, derítők, kutak, stb. ürítésére valamint szűk helyeken, kavitációveszély és nagyon alacsony NPSHa érték esetén használatosak. Továbbá víz- és környezetszennyező anyagokat tartalmazó tartályok ürítésére is alkalmasak, ahol a tartály alján található szelepen keresztül nem engedélyezett az ürítés.  Négy álló/forgórész geometria áll rendelkezésre az optimális teljesítmény elérése érdekében. A bemerülési mélység feladathoz igazítható, egészen 15.000 mm-ig. A merülőcső hossza megnyújtott szivattyúházzal, kiegészítő szívócsővel vagy a kettő kombinációjával érhető el.

Kivitelek:

NEMO BT merülő-szivattyú, függesztő kengyellel

Ez a szivattyú nyitott hordók és tartályok ürítésére alkalmas. Daruval való mozgatáshoz, kérhető felfüggesztőkengyel.

 

NEMO BT merülő-szivattyú, falra rögzíthető kivitel

Ez a szivattyú elsősorban nyitott gyűjtőaknáknál alkalmazható és falra rögzíthető.

 

NEMO BT merülő-szivattyú beépítőperemmel (dómfedél), a nyomócsatlakozó a beépítőperem alatt vagy felett található.

A szivattyúk a dómfedeles zárt aknák, tárolók és tartályok ürítésére alkalmas a tartályfedél pereméhez történő rögzítéssel.

A szivattyúmérettől, fordulatszámtól és a bemerülési mélységtől függően különböző kiegészítők kérhetők, a szivattyú talajhoz, talajhoz közel vagy falhoz való rögzítésére. A szivattyú kiszerelése még teli tartály esetén is lehetséges, mivel centrikusan kiegyensúlyozott.

Annál a típusnál ahol a nyomócsonk a tartály fedele alatt van, a termék vagy függőlegesen felfelé egy 90°-os könyökön át a fedélen keresztül, vagy pedig vízszintesen a tartályfalon át vezethető ki. Ezáltal kisebb lesz a holttér a szivattyúházban és csökken a szivattyú magassága a tartály fedele felett. Ezt a megoldást elsősorban ott alkalmazzák, ahol kicsi a rendelkezésre álló hely.

Letölthető dokumentumok
netzsch-excentrikuscsigaszivattyuk-english.pdf

Leírás

Szállítási mennyiség (m³/h-ig)
140

Önfelszívó képesség
igen

Nyomás (bar-ig)
24

Szemcseméret (mm-ig – mérettől függ)

Hőfoktartomány (°C-ig)
140

Viszkozitás (mPas)
alacsony (0-100) közepes (100-1.000) magas (1.000-10.000) extra magas (10.000 fölött)
x x x x