Kiegészítő berendezések és tartozékok
2016-04-18
Összes

SILÓ RENDSZEREK

A Putzmeister silókat speciálisan a nagymértékben víztelenített és magas viszkozitású iszapok tárolására fejlesztették ki. A szivattyúk és silók tökéletes harmóniában dolgoznak együtt.
Mivel a szivattyúk és a silók is ugyanazon gyártótól származnak, a megrendelő fontos előnyöket élvez. A siló rendszerek fel vannak szerelve egy csúszó kerettel, amely biztosítja, hogy a tárolt anyag a kiadó nyíláshoz juthasson, ezáltal alkalmas a 24 órás munkavégzésre.
A közös silóürítő és szivattyúetető csiga költségeket takarít meg és növeli a felhasználhatóságot.
A siló és a szivattyú tökéletes összhangjának köszönhetően optimalizálja az egész folyamatot.
Mivel a szivattyúnak és a silónak több közös alkatrésze van, egyszerűbb a karbantartás és kevesebb kopóalkatrész szükséges.
A gépek közötti vezérlés biztosított, e probléma megoldása nem jelent gondot a megrendelőnek. Előnye a keret helytakarékos kialakítása, amely a keretmozgató hidraulikus dugattyú padlóba mélyesztett járatának köszönhető. A magas nyomású dugattyús szivattyúknál használt tömítés alkalmazása megakadályozza az iszap elfolyását. Létra-rendszer / hengeres silóürítő rendszer.
A több mozgó kerettel rendelkező létra-rendszer főleg a hosszú, vagy széles átvevősilóknál praktikus, így maximalizálni lehet a hatásfokot.
Az átvevő és tároló silók feladattól függően 10 m3/h-tól 1000 m3/h-ig képesek a szállító járművek, vagy a dugattyús szivattyúk ellátására, és a tovább szivattyúzásra.
Az anyagot a silókból speciális csigák hajtják ki, az oldalsó vagy központi kivezetésnél. Több rendszer ellátása esetén nem okoz problémát több kihajtócsiga alkalmazása.

Silók fajtái: átadó-, átvevő- és tároló siló.

Letölthető dokumentumok
putzmeister-silo-rendszerek-deutsch.pdf
putzmeister-silo-rendszerek-english.pdf

Leírás

Szállítási mennyiség (m³/h-ig)
üres

Önfelszívó képesség
üres

Nyomás (bar-ig)
üres

Szemcseméret (mm-ig – mérettől függ)
üres

Hőfoktartomány (°C-ig)

Viszkozitás (mPas)
alacsony (0-100) közepes (100-1.000) magas (1.000-10.000) extra magas (10.000 fölött)
X X X X