Kiegészítő berendezések és tartozékok
2016-04-18
Összes

Analysette 28


Egy berendezés a részecske-formák és – nagyságok gyors, dinamikus kép elemzéséhez szuszpenziókban és emulziókban. Megbízható és egyszerű minőségbiztosítás egy dinamikus képelemzővel.

Jellemzői:
extra széles – 1 μm – 2,8 mm – méréshatár, mely igény szerint kiválasztható
robusztus, nagyteljesítményű kamera, apochromatikus objektívvel
egyedi, objektív revolver rendszer egészen 5 objektívig
gyors és egyszerű munkavégzés az SOP program segítségével
praktikus eszközök az optimális minőségellenőrzéshez
integrált, ISS képfeldolgozó szoftver
átfogó morfológiai könyvtár
a mérési eredmények egyedi bemutatása
a szitálás gyors alternatívája

Egyedi, objektív rendszer:
Az Analysette 28 ImageTec egyedülálló lencse revolver rendszerére akár 5 lencsét is rá lehet szerelni egyszerre, amely biztosítja, hogy mindenkor az optimális objektív lencse kerüljön kiválasztásra és mentésre az SOP szoftveren keresztül a kívánt mérési tartományhoz. Ezen túlmenően a méréseket végezhetjük akár egymás után is a különböző lencsékkel, és a mérési eredmények így összesítve fognak majd megjelenni, általános eredményként.

Optimális, nedves diszpergáló egység:
A tökéletes diszpergáláshoz a mintaanyag egy zárt folyadék áramkörbe kerül beadagolásra, ahol egy igen hatékony szivattyú fogja a mintaanyagot a mérőcellába kikeringetni, amely a nagyteljesítményű kamera és egy LED-es villanólámpa között helyezkedik el. A folyamatosan nyert képek képezik az alapját az elemzéseknek a különböző értékelési lehetőségekkel. Egy integrált ultrahangos berendezés és az állítható diszperziós körülmények biztosítják a gyors és rendkívül hatékony lebomlását az agglomerátumoknak, melyeket pontosan igazítani lehet minden egyes mintához. Az integrált víz-csatlakozásokon keresztül a nedves diszpergáló egység automatikusan tisztítható és utántölthető új folyadékkal minden mérés után, és így nagyon gyorsan készen áll arra, hogy új mérést végezhessünk.

Zseniálisan egyszerű, valós idejű elemzés: FRITSCH Cloud
Még a mérési eredmények kiértékelése is egyszerű az ANALYSETTE 28 Image-Tec-kel. Az ISS kiértékelő szoftver megjelenít minden egyes részecskéről készített felvételt, tisztán mint egy adatpontot, amely azonnal elérhető a FRITSCH „Cloud”-ban. Az igazán fontos információ a felhasználó számára az alaktan, amely adat pozíciója azonnal látható lesz a FRITSCH „felhőben”. Itt szabadon kiválasztható az a jellemző, amely érdekes a felhasználó számára. Különösen kényelmes, mivel egyszerre több mérés jelenik meg a grafikonon és így azonnal láthatóak a különbségek az egyes mintában.
A közvetlen vizuális kiértékelés: zseniálisan egyszerű, egyedülállóan rugalmas
Az új ANALYSETTE 28 Image Tec ideális részecskemérő berendezés a 2,8 mm-nél nem nagyobb szemcseméretek szuszpenziókban és oldatokban való nedves méréséhez, ahol hatalmas szivattyúteljesítmény áll rendelkezésre.

Letölthető dokumentumok:

Analysette 28 prospektus_en

Analysette 28 prospektus_de